Man - Fre: 08:00 - 16:00

Førstehjelpkurs

Førstehjelp er viktig kunnskap og kan redde liv! Vår meget dyktige instruktør Ove Kristian Johansen er klar til tjeneste. Om din bedrift trenger førstehjelp kurs, hjelper vi dere gjerne med å skreddersy et kurs tilpasset deres virksomhet. ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud.

Kontakt oss

Privacy Settings
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du bruker nettstedet vårt. For å lære mer om informasjonskapslene vi bruker og dataene vi samler inn, vennligst sjekk vår Privacy Settings.
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound
Logo Sagelv Rådgivning og Kompetanse