Man - Fre: 08:00 - 16:00
Kontakt oss

Kranførerkurs G8/G20 i Alta

Velkommen til kranførerkurs G8 teorikurs inkl. G11- løfteredskap og modul 1.1, den 4-8. november 2019 i Alta.

Kurset kan også kombineres med G20- Fastmontert hydraulisk kran  

Riktig bruk av kraner har stor betydning for sikkerheten for kranfører og annet personell som deltar i arbeidsoperasjoner. Feilvurdering kan få store konsekvenser og føre til alvorlige skader på kranfører, øvrig personell samt materiell og omgivelser.

Målsettingen med sikkerhetsopplæringen er at den som gis opplæring tilegner seg grunnleggende teoretiske kunnskaper om løfteredskaper, oppbygging, betjening, bruksegenskaper og bruksområde, samt vedlikehold, kontroll og sikker bruk av kraner, slik at ulykker og uhell ved bruk kan unngås.

Praksis gjennomføres med fadder i bedrift eller etter nærmere avtale med oss

Deltakeren må beherske norsk skriftlig og muntlig.

Vi tar fortløpende i mot påmeldinger til kurs og holder også bedriftsinterne kurs. Ta kontakt for mer informasjon.

Påmelding til kurs – Lastebilkran G8/G20 inkl. G11 Løfteredskap

Velkommen på kurs hos oss!

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound
Sagelv.no logo Maskinførerkurs Alta Tromsø Hammerfest Honningsvåg Lakselv Kirkenes Miljøfyrtårn sertifisert