Man - Fre: 08:00 - 16:00

Farlig gods! Krav om sikkerhetsrådgiver

Krav om sikkerhetsrådgiver for levering og transport av farlig gods

Rådsdirektiv 96/35/EF om krav til sikkerhetsrådgiver ble implementert i forskrift av 8. september 1999 nr. 1075, om sikkerhetsrådgiver i forbindelse med transport av farlig gods på veg og jernbane.

Utpeking av sikkerhetsrådgiver

Berørte virksomheter skal på forespørsel informere Direktoratet for brann- og eksplosjonsvern om hvem de har utpekt til sikkerhetsrådgiver.

Formål med sikkerhetsrådgiver

Formålet med kravet om utpeking av sikkerhetsrådgiver er å forebygge skade på liv, miljø eller materielle verdier i virksomhet som håndterer transport av farlig gods på veg eller jernbane. For å nå dette målet har ledelsen for de berørte virksomheter ansvaret for å utpeke en eller flere sikkerhetsrådgivere, som skal påse at virksomheten foregår på en sikker og forsvarlig måte.

Hvordan kan Sagelv Rådgivning og Kompetanse AS hjelpe deg?

Seniorrådgiver Geir Sagelv er godkjent som sikkerhetsrådgiver for transport av farlig gods. Vi kan tilby alt du som avsender og/eller transportør av farlig gods har behov for med hensyn til å tilfredsstille kravene i bestemmelsene om sikkerhetsrådgiver og transport av farlig gods på veg.

Vi kan tilby opplæring av ansatte, gi råd og veiledning i forbindelse med transporten, påse at lover og regler følges. Vi fremskaffer dokumentasjon og transportuhellskort. Videre tilpasser vi ditt HMS- eller kvalitetssystem som tilfredsstiller kravene til sikker transport.

Vi har tidligere erfaring som sikkerhetsrådgiver for blant annet Statoil Norge AS og Norges Lastebileier-Forbund.

Kontakt seniorrådgiver Geir Sagelv på telefon 41 75 80 38 eller geir@sagelv.no, for mer informasjon og pristilbud.

Privacy Settings
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du bruker nettstedet vårt. For å lære mer om informasjonskapslene vi bruker og dataene vi samler inn, vennligst sjekk vår Privacy Settings.
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound
Logo Sagelv Rådgivning og Kompetanse