Man - Fre: 08:00 - 16:00
Kontakt oss

Farlig gods! Krav om sikkerhetsrådgiver

Krav om sikkerhetsrådgiver for levering og transport av farlig gods

Rådsdirektiv 96/35/EF om krav til sikkerhetsrådgiver ble implementert i forskrift av 8. september 1999 nr. 1075, om sikkerhetsrådgiver i forbindelse med transport av farlig gods på veg og jernbane.

Utpeking av sikkerhetsrådgiver

Berørte virksomheter skal på forespørsel informere Direktoratet for brann- og eksplosjonsvern om hvem de har utpekt til sikkerhetsrådgiver.

Formål med sikkerhetsrådgiver

Formålet med kravet om utpeking av sikkerhetsrådgiver er å forebygge skade på liv, miljø eller materielle verdier i virksomhet som håndterer transport av farlig gods på veg eller jernbane. For å nå dette målet har ledelsen for de berørte virksomheter ansvaret for å utpeke en eller flere sikkerhetsrådgivere, som skal påse at virksomheten foregår på en sikker og forsvarlig måte.

Hvordan kan Sagelv Rådgivning og Kompetanse AS hjelpe deg?

Seniorrådgiver Geir Sagelv er godkjent som sikkerhetsrådgiver for transport av farlig gods. Vi kan tilby alt du som avsender og/eller transportør av farlig gods har behov for med hensyn til å tilfredsstille kravene i bestemmelsene om sikkerhetsrådgiver og transport av farlig gods på veg.

Vi kan tilby opplæring av ansatte, gi råd og veiledning i forbindelse med transporten, påse at lover og regler følges. Vi fremskaffer dokumentasjon og transportuhellskort. Videre tilpasser vi ditt HMS- eller kvalitetssystem som tilfredsstiller kravene til sikker transport.

Vi har tidligere erfaring som sikkerhetsrådgiver for blant annet Statoil Norge AS og Norges Lastebileier-Forbund.

Kontakt seniorrådgiver Geir Sagelv på telefon 41 75 80 38 eller geir@sagelv.no, for mer informasjon og pristilbud.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound
Sagelv.no logo Maskinførerkurs Alta Tromsø Hammerfest Honningsvåg Lakselv Kirkenes Miljøfyrtårn sertifisert