Man - Fre: 08:00 - 16:00

Hvorfor bli miljøfyrtårnsertifisert?

Miljøfyrtårn har sin klare målsetting at de råd og tiltak som ligger i miljøsertifiseringen skal virke positivt både for miljøet og virksomheten. Vi har godkjent miljørådgiver som kan hjelpe din bedrift fram til Miljøfyrtårnsertifikatet.

Miljøfyrtårn er en nasjonal sertifiseringsordning rettet mot privat og offentlig sektor, særlig med vekt på små og mellomstore bedrifter. Våre tiltak er konkrete og målbare, og skal være lønnsomme for den enkelte virksomhet.

Hvorfor bli Miljøfyrtårnsertifisert?

En miljøfyrtårnsertifisering hjelper din virksomhet med å skape en miljøvennlig drift og gi en tydelig dokumentert miljøprofil. Som sertifisert vil man som bedrift kunne dra flere fordeler av dette, spesielt mot det offentlige i anbudsrunder.

Hvordan bli Miljøfyrtårnsertifisert?

Sammen med vår godkjente konsulent gjør virksomheten en miljøanalyse og lager en handlingsplan for å innfri miljøfyrtårns bransjekrav. Miljøanalysen tar for seg følgende miljøtemaer: internkontroll HMS, arbeidsmiljø, energibruk, innkjøp og materialbruk, avfalls- og utslippshåndtering, samt transport og klimaregnskap.

Den enkelte virksomhet finner i samarbeid med konsulenten fram til løsninger og blir enige om tiltak. Det er viktig med et samspill mellom konsulenten og virksomhetens ansatte for å oppnå et godt resultat. Alle ansatte må derfor trekkes inn i miljøfyrtårn-arbeidet.

Når virksomheten har oppfylt bransjekravene, godkjennes de av offentlig sertifisør og tildeles en logo og sertifikat. Sertifikatet er gyldig i tre (3) år.

Kontakt oss i dag for å bli Miljøfyrtårnsertifisert

Ønsker dere å bli miljøfyrtårnsertifisert?

Kontakt oss på telefon 77 02 99 00 eller post@sagelv.no, for mer informasjon og tilbud om sertifisering.

Privacy Settings
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du bruker nettstedet vårt. For å lære mer om informasjonskapslene vi bruker og dataene vi samler inn, vennligst sjekk vår Privacy Settings.
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound
Sagelv.no logo Maskinførerkurs Alta Tromsø Hammerfest Honningsvåg Lakselv Kirkenes Miljøfyrtårn sertifisert