Sagelv.no- «er nå lokal Alta bedrift»

Sagelv.no har flyttet forretningsadresse fra Nordreisa til Alta. Daglig leder Magnus Sagelv er meget godt fornøyd med at vi nå kan markedsføre oss med lokal tilhørighet i Alta. Vi er en opplæringsbedrift som tilbyr kurs innen transport, logistikk, oppdrett og bygg og anlegg.

Vi ønsker å satse i Alta og ser fram til et fortsatt godt samarbeid med ny og eksisterende kunder i Alta og resten av fylket, avslutter Sagelv

Privacy Settings
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du bruker nettstedet vårt. For å lære mer om informasjonskapslene vi bruker og dataene vi samler inn, vennligst sjekk vår Privacy Settings.
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound