SAGELV logo farger  
logo2008

 

sertifisert virksomhet    

achilles
 
 
Telefon +47 77 02 99 00  post@sagelv.no •     facebook 1 Facebook   instagram Instagram
 Krav om sikkerhetsrådgiver for levering og transport av farlig gods


Rådsdirektiv 96/35/EF om krav til sikkerhetsrådgiver ble implementert i Forskrift av 8. september 1999 nr. 1075 om sikkerhetsrådgiver i forbindelse med transport av farlig gods på veg og jernbane. Forskriften trådte i kraft 1. januar 2000.

Seniorrådgiver Geir Sagelv i Rådgivning og kompetansefirmaet Sagelv.no er godkjent som sikkerhetsrådgiver for transport av farlig gods. Vi kan tilby alt du som avsender og - eller transportør av farlig gods har behov for med hensyn til å tilfredsstille kravene i bestemmelsene om sikkerhetsrådgiver og transport av farlig gods på veg.

Vi kan tilby opplæring av ansatte, gi råd og veiledning i forbindelse med transporten, påse at lover og regler følges. Vi fremskaffer dokumentasjon og transportuhellskort. Vi tilpasser ditt HMS- eller kvalitetssystem som tilfredsstiller kravene til
sikker transport.

Utpeking av sikkerhetsrådgiver.

Berørte virksomheter skal på forespørsel informere Direktoratet for brann- og eksplosjonsvern om hvem de har utpekt til sikkerhetsrådgiver.

Formål med sikkerhetsrådgiver

Formålet med kravet om utpeking av sikkerhetsrådgiver er å forebygge skade på liv, miljø eller materielle verdier i virksomhet som håndterer transport av farlig gods på veg eller jernbane. For å nå dette målet har ledelsen for de berørte virksomheter ansvaret for å utpeke en eller flere sikkerhetsrådgivere, som skal påse at virksomheten foregår på en sikker måte.

Vi har erfaring som sikkerhetsrådgiver fra blant annet Statoil Norge AS og Norges Lastebileier-Forbund

Kontakt oss for mer informasjon og pristilbud.
Telefon til Geir Sagelv er 417 58 038 eller epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

ScanStockPhoto image 75174small

Nyttige linker

DSB - Transport av farlig gods
 

Lys i tak

 

Vi ønsker alle
våre kunder og samarbeidspartnere 
en riktig fin dag!

Vårt telefon nr. er
+47 77 02 99 00

 

pc

 

Motta nyhetsbrevJoomla Extensions powered by Joobi
      © sagelv.no Webdesign: Bjerkli Bilde&Design